Στην αρχή έφταιγαν οι διαδηλωτές, οι νέοι μετά και καπάκι οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων. Καμιά αναφορά όμως στα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας, σε χώρους δουλειάς, μηδαμινά τεστ και ιχνηλάτηση. Σαν αναρχικοί οφείλουμε να σεβόμαστε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή και να σταθούμε απέναντι από τους εξουσιαστές. Η πανδημία βέβαιια αποτέλεσε την ευκαιρία των εξουσιαστών να περνάνε ότι ονειρεύονταν. Η επόμενη μέρα δεν είναι αυτή που περιγράφουν. Οι έκτακτες..... συνθήκες πανδημίας εκτίναξαν την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Φουλ καθολικός εγκλεισμός και απαγορεύσεις. Με την προσαρμογή της αγοράς σε σύγχρονα.......ευρωπαικά οικονομικά και τεχνολογικά δεδομένα. Το πιστοποιητικό δε εμβολιασμού παρουσιάζεται ως νέο διαβατήριο για κάθε κοινωνική σχέση. Στην κρατική διαχείριση της πανδημίας κουμάντο κάνουν τα αστικά κανάλια καιι οι μπάτσοι που ενημέρωναν....... το λαό. Διασπορά φόβου από τα ΜΜΕ για να αμβλύνονται οι κοινωνικές αντιδράσεις. Πάνω δε σε εμβόλια στήθηκε ένα μεγάλο παζάρι για το κέρδος τους. Ενός συστήματος που καθημερινά δολοφονεί χιλιάδες κόσμου.

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License