Σε μια μποτιλιαρισμένη Θεσσαλονίκη και σε μια αβανταδόρικη(;) εβδομάδα για τους φασίστες (μέχρι και ναζιστικούς ύμνους ακούσαμε το μεσημέρι απο δέκα φασίστες αντιεμβολιαστές στην πλατεία αριστοτέλους), τα φασισταρία έζησαν την απόλυτη ξεφτίλα με τα 70 άτομα που είχαν στη συγκέντρωσή τους στην πλατεία τερψιθέας στην σταυρούπολη , απέναντι απο το αντιφασιστικό τσουνάμι των 2,5 χιλιάδων που βρισκόνταν σε απάσταση αναπνοής έξω απο το πρωιν στρατοπεδο παυλου μελλα, έχοντας κλεισει τη λαγκαδά. Οι φασίστες δεν εμφανίστηκαν καθόλου πρός το μέρος μας, αφού χεσμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους εφτά παρα ένα, πρίν τις 7 που ήταν το κάλεσμα τους. Οι γελίοι αναφέρουν ότι είχαν απόλυτη επιτυχία(εκτός αν αυτό θεωρουν επιτυχία).Οι αντιφασίστες με αποφασιστικότητα έκαναν συγκέντρωση για 2,5 ώρες και πραγματοποίησαν πορεία στα δυτικά με κατεύθυνση προς το κέντρο (αφού πρώτα κατευθυνθήκαμε προς το μέρος των φασιστών και το δημαρχειο παυλου μελλά, όπου συναντήσαμε τα αστυνομικά μπλοκα). Έπειτα απο ψευτομαγκιες των μπατσων, οι αστυνομικοί χτύπησαν αφανιασμένοι την πορεια. Τα δακρυγόνα μπορεί να μην ήταν πολλά, αλλα οι δεκάδες κρότου λαμψης πέφταν μέσα στο πλήθος, ενω μας κυνηγησαν μεσα στα στενά και σε πυκνοκατοικημενη γειτονιά, συνεχίζοντας να ριχνουν κροτου λαμψης. Δυστυχώς υπήρξαν δυο προσαγωγές(μέχρι τωρα). Οι μπάτσοι ήταν πάρα πολλοί, ενώ μέχρι τώρα βρίσκεται μεγάλη αστυνομικη δύναμη γυρω απο την αρχαία αγορα και στην αριστοτελους.

Ο Ιερος λοχος καλεί στις 10 οκτωβριου στο λευκο πυργο, αν δεν ντραπουν να βγουν.

υ.γ Αλληλεγγύη στους Καλαιτζίδη και Ματαράγκα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License