Εμπρηστική επίθεση στην τοπική ΝΔ Ηλιούπολης και σε υποκατ/μα Eurobank στα Πατήσια

Στις 13/10/21 δικάζονται δύο αγωνιστές με στημένες κατηγορίες για την εκτέλεση ενός μαφιόζου ντίλερ στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο Γ. Καλαϊτζίδης και ο Ν. Ματαράγκας συμμετείχαν και στήριξαν τον κοινωνικό αγώνα συλλογικοτήτων και κόσμου της γειτονιάς ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Στις 13/10/21 δικάζονται δύο αγωνιστές με στημένες κατηγορίες για την εκτέλεση ενός μαφιόζου ντίλερ στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο Γ. Καλαϊτζίδης και ο Ν. Ματαράγκας συμμετείχαν και στήριξαν τον κοινωνικό αγώνα συλλογικοτήτων και κόσμου της γειτονιάς ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή. Η πολιτική τους δράση και το γεγονός οτι ήταν και είναι μέλη του Ρουβίκωνα αποτέλεσε την αφορμή που έψαχνε το κράτος για να εκφοβίσει τους συντρόφους μας. Επιχειρούν να φορτώσουν ανθρωποκτονία σε δύο αγωνιστές που έδωσαν μάχη μαζί με τους κατοίκους για να διώξουν τις συμμορίες, με μάρτυρες κατηγορίας μέλη των ναρκομαφιών. Δεν θα τους περάσει.Οι φυσικοί αυτουργοί της χθεσινοβραδινης επίθεσης είμαστε εμείς και ηθικός αυτουργός είναι η αλληλεγγύη μας.

Στις 13 Οκτώβρη το δίκιο θα νικήσει.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Ν.Μ ΚΑΙ Γ.Κ

Αναρχικοί ενάντια στην κρατική σκευωρία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License