Αφίσα ενάντια στην υποχρεωτικότητα... χωρίς υγειονομική πιστοποίηση

Αφίσα που κολλιέται σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

EΝΑΝΤΙΑ

Στην επιχείρηση «ελευθερία», τον άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό εμβολιασμό και κάθε υποχρεωτική ιατρική ή διαγνωστική πράξη, οι οποίες μάλιστα καταχωρούνται σε πλατφόρμες προσβάσιμες στις κρατικές υπηρεσίες και τους εργοδότες. Μια κρατική στρατηγική που συνιστά ευθεία συνέχεια των απαγορεύσεων κυκλοφορίας/κοινωνικών συναναστροφών/διαδηλώσεων, της μετακίνησης με 6 κωδικούς, της καραντίνας και των lock-down.

Στα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων και τον γενικευμένο ψηφιακό κοινωνικό έλεγχο, σε νέους και παλιούς διαχωρισμούς και διακρίσεις, σε νέες και παλιές συνοριογραμμές και αποκλεισμούς, σε νέους και παλιούς, επιστημονικούς ή θρησκευτικούς, συντηρητικούς ή προοδευτικούς σκοταδισμούς και αυθεντίες.

Στα βιοτεχνολογικά πειράματα των φαρμακοβιομηχανιών που θησαυρίζουν πάνω στα σώματα μας, με αμφισβητούμενα τα ευεργετικά αποτελέσματα που υπόσχονται για τα νέας γενιάς «εμβόλια» τους, οι παρενέργειες των οποίων εσκεμμένα δεν καταγράφονται.

Στη μεθοδευμένη διάχυση του Φόβου, τη λογιστική των κρουσμάτων και του θανάτου, τις προσταγές, τους εκβιασμούς, την ιδεολογική τρομοκρατία του κράτους, των ειδικών επιστημόνων του, των ειδικών της ενημέρωσης και κάθε φερέφωνου της κυριαρχικής προπαγάνδας.

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΝΤΧΑΪΝΤ ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ

 

ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

 

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ

 

ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ,

ΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

 

ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,

ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

(Α)…χωρίς υγειονομική πιστοποίηση

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License