Ανακοίνωση/Καταγγελία της επιτροπής αλληλεγγύης για τους διωκόμενους συντρόφους Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαραγκα

Όλοι και όλες Τετάρτη 13/10 στο Εφετείο Αθηνών Δέγλερη 4 στις 9 το πρωί.

Η επιτροπή αλληλεγγύης καταγγέλει τις προσαγωγές μελών της από την Ελληνική Αστυνομία για την διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της προέδρου της Δημοκρατίας στο Μεταξουργείο.

Τα μέλη μας πραγματοποίησαν 10 λεπτή διαμαρτυρία με πανό και τρικακια, καταγγέλοντας την πρωτοφανή μεθόδευση από τις δικαστικές αρχές και την αστυνομία, να στείλουν σε δίκη τους δύο συντρόφους με σαθρό κατηγορητήριο και μαρτυρίες φιάσκο, υπό την απειλή ποινής έως και ισοβίων.

Και ενώ εκπρόσωπος των συμμετεχόντων δήλωσε στον επικεφαλής της αστυνομίας, ότι η διαμαρτυρία τους τελείωσε και αποχωρούν, η αστυνομία απάντησε με απαγόρευση απομάκρυνσης τους απ' το σημείο, και ανακοίνωσε την προσαγωγή τους.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι τέτοιες πρακτικές όχι μόνο δεν μας τρομάζουν, αλλά απεναντίας μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις δράσεις μας ώστε να αναδείξουμε το μέγεθος της σκευωρίας και να ηττηθούν όσοι την έστησαν μέσα και έξω από τα δικαστήρια.

Όλοι και όλες Τετάρτη 13/10 στο Εφετείο Αθηνών Δέγλερη 4 στις 9 το πρωί.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους

Επιτροπή αλληλεγγύης στους Γ. Καλαϊτζίδη & Ν. Ματαράγκα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License