Ανοιχτή συνέλευση για διοργάνωση εκδηλώσεων αλληλεγγύης στον Δ. Χατζηβασιλειάδη και στα μέλη του Ε.Α. Ν. Μαζίωτη και Π. Ρούπα


Την Τετάρτη, 13/10 , στις 6 το απόγευμα, καλούμε στη 2η ανοιχτή συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ για την διοργάνωση εκδηλώσεων αλληλεγγύης προς τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη και στον αναρχικό επαναστάτη Δ. Χατζηβασιλειάδη. Σκοπός είναι η διεξαγωγή πολιτικών εκδηλώσεων με την συμμετοχή των έγκλειστων συντρόφων όπως και επίσης η διεξαγωγή εκδηλώσεων για την οικονομική ενίσχυση τους.

Καλούμε συντρόφους/ισσες, συλλογικότητες ή και άτομα που θέλουν να προσφέρουν είτε στο πολιτικό είτε στο "καλλιτεχνικό" κομμάτι, στις περιφρουρήσεις ή στις γενικές ανάγκες ώστε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις.

Αλληλεγγύη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα

Αλληλεγγύη στον αναρχικό αγωνιστή Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Δεν ξεχνάμε τους αιχμαλώτους του πολέμου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License