Ζωντανή αναμετάδοση του live για τους 6 της Μόριας

Ο αυτοοργανωμένος σταθμός 105fm θα αναμεταδώσει αυτό το Σάββατο στις 9.00μμ την ραπ συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην κατάληψη του Μπινείου Τρικούπη 16, Μυτιλήνη για τα δικαστικά έξοδα των 6 εφήβων Αφγανών κατηγορούμενων για την φωτιά της Μόριας τον Σεπτέμβρη του 2020.

post image

Αυτό το Σάββατο στις 9.00μμ θα πραγματοποιηθεί ραπ συναυλία στην κατάληψη του μπινείου Τρικούπη 16, Μυτιλήνη για τα δικαστικά έξοδα των 6 εφήβων Αφγανών κατηγορούμενων για την φωτιά της Μόριας τον Σεπτέμβρη του 2020. Η συναυλία θα αναμεταδωθεί από τον αυτοοργανωμένο σταθμό 105fm.

https://105fm.espivblogs.net/listen/

This Saturday at 9.00pm a rap concert will take place at Mpineio sqad Trikoupi 16, Mytilene for the expences needed for the 6 young Afgans who were accused for the burning of Moria in September of 2020. The concert will be transmitted from the self-organised radio station 105fm.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License