[Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία] Παρέμβαση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία σε αλληλεγγύη με τον Καλαϊτζίδη & Ματαράγκα

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στα Σκόπια ως ένδειξη αλληλεγγύης στα δύο μέλη του Ρουβίκωνα που απειλούνται με ισόβια.

post image

Αλληλεγγύη στον Γιώργο Καλαιτζίδη και τον Νίκο Ματαράγκα, δύο μέλη της Αναρχικής Συλλογικότητας του Ρουβίκωνα στην Ελλάδα! Αλληλεγγύη ενάντια στην καταστολή του κράτους και των δικαστηρίων που χρησιμοποιούνται ως όπλα του!

Η Καφκική δίκη που περιμένει τον Γιώργο και τον Νίκο στις 13 του Οκτώβρη η οποία βασίζεται σε ψεύτικες κατηγορίες μπορεί να κοστίσει την ισόβια κάθειρξη για τους δύο αυτούς πολιτικούς ακτιβιστές. Η υποδειγματική ομάδα τους έχει γίνει πολύ ενοχλητική για το κράτος. Χρειάζεται νέα διεθνής κινητοποίηση!

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License