Ενημέρωση για αναστήλωση μνημείου αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ενημέρωση για συγκέντρωση χρηματικού ποσού

Ενημερώνουμε τον κόσμο του αγώνα και κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι στο ρεμπέτικο γλέντι που είχε διοργανωθεί στο Λόφο του Στρέφη στις 4/6/2021 από το Μέτωπο Αντίστασης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αναστήλωση του μνημείου του αναρχικού μαθητή Αλέξναδρου Γρηγορόπουλου στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσσολογγίου μαζεύτηκε το χρηματικό ποσό των 4500 ευρώ. Το Μέτωπο Αντίστασης ως μέρος της Πρωτοβουλίας Συντροφισσών και Συντρόφων για την υπεράσπισης της επαναστατικής μνήμης είναι σε επικοινωνία με ανθρώπους και συντρόφους που θα αναλάβουν τις τεχνικές εργασίες εν ευθέτω χρόνο και όταν ξεκινήσουν αυτές θα ενημερώσουμε ξανά με εκ νέου ανακοίνωση μας.

Μέτωπο Αντίστασης 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License