Σήμερα 11/10/21 ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε στη γειτονιά για να περιθάλψει και να παραλάβει άτομο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Μαζί τους ήρθε και περιπολικό. Οι μπάτσοι ήθελαν να εισβάλουν στο κτίριο για να βγάλουν τον σκύλο που υπήρχε μέσα.

Τους ενημερώσαμε ότι δεν μπορούν να εισβάλουν στις καταλήψεις μας, ότι αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη του περιστατικού και ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι. Ο υπεύθυνος του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις, καταγγέλοντας ψευδώς ότι κινδυνεύει από ομάδα ατόμων η οποία κινείται επιθετικά εναντίον τους.

Σε ελάχιστο χρόνο μία διμοιρία ΜΑΤ και μία ΥΜΕΤ προσέγγισε από δύο πλευρές τον κόσμο της γειτονιάς που είχε συγκεντρωθεί επιχειρώντας να εισβάλει στην γειτονιά. Πολύ γρήγορα οι διμοιρίες υποχώρησαν όταν η συγκεντρωμένη γειτονιά ξεκίνησε να τους προσεγγίζει φωνάζοντας και τέλος εκδιώχθηκαν κάτω από την γενική κατακραυγή που δέχθηκαν από τα μπαλκόνια της γειτονιάς και από τους ασθενείς του Αγίου Σάββα. Η άμεση πολυάριθμη κινητοποίηση των συντρόφων/-ισσων και των κατοίκων έγινε για την υπεράσπιση της Κοινότητας και της γειτονιάς.

Ο γέρικος σκύλος του σπιτιού απομακρύνθηκε με την βοήθεια μας και η ασθενής γειτονισσ@ μας μεταφέρθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα από το ΕΚΑΒ. Οι μπάτσοι ακόμα μια φορά εμφανίστηκαν στην γειτονιά μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα, μόνο για να δείξουν ότι έχουν τον έλεγχο, κάτι που ακόμα μια φορά απέτυχε.

Σάββατο, 12:00, Στ. Μετρό Πανόρμου

Πορεία αλληλεγγύης με τα Προσφυγικά της Λ.Αλεξάνδρας

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

Αρχεία:

από Διάδοση Αγώνων 11/10/2021 9:52 μμ.


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=EJozpxctI5Y

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License