Αλληλεγγύη στους αγωνιστές Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ , 9.00 ΣΤΗ ΔΕΓΛΕΡΗ 4

Τον Ιούνιο του 2016 η οργάνωση " Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλακών" αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτέλεση του Χαμπίμπι, κομβικού προσώπου της ναρκομαφίας που δρούσε στην περιοχή των Εξαρχείων, με συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση εναντίον τριών συντρόφων του Κ*ΒΟΞ, ένας εκ των οποίων να τραυματιστεί σοβαρά. Την περίοδο εκείνη, οι ναρκομαφίες με την πλήρη ανοχή του κράτους και των εντολοδόχων του, είχαν επιβάλλει το νόμο τους στην περιοχή των Εξαρχείων με συνεχείς απειλές, πυροβολισμούς, κανιβαλιστικές συμπεριφορές εναντίων κατοίκων, θαμώνων καθώς και πολιτικών ομάδων και ατόμων που αντιστέκονταν και οργανώνονταν ενάντια στην καθημερινή βία. Πριν από δυο χρόνια οι δυο αγωνιστές ενημερώνονται ότι διώκονται για τη φυσική και ηθική αυτουργία της συγκεκριμένης εκτέλεσης και περνούν από ανακριτή. Όχι μόνο δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά είναι τόσο πρόδηλη η δίωξή τους που ο ανακριτής τους αφήνει ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η πλατεία Εξαρχείων λόγω του ιδιαίτερου πολιτικοποιημένου και ριζοσπαστικού κόσμου που ιστορικά υπάρχει και δρα στην ευρύτερη περιοχή , έχει αποτελέσει προνομιακό πεδίο άσκησης διάφορων κατασταλτικών δογμάτων από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ο τρόπος που συστηματικά προσπαθεί να εμπλέξει αγωνιστές και συλλογικότητες σε "εγκληματικά" σενάρια έχουν αφήσει εποχή.

Η δίωξη των αγωνιστών Γ.Κ και Ν.Μ με στημένο κατηγορητήριο στοχεύει τόσο την συμμετοχή τους στον αγώνα ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων όσο και την δράση της πολιτικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" στην οποία δραστηριοποιούνται.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ 

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ , 9.00 ΣΤΗ ΔΕΓΛΕΡΗ 4

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License