Την Τετάρτη 13/10/21, δικάζονται στο πρωτοδικείο Αθηνών (Δέγλερη 4) οι σύντροφοι Γ. Καλαϊτζίδης και Ν. Ματαράγκας, κατηγορούμενοι σε μια δίκη παρωδία για το θάνατο του εμπόρου ναρκωτικών Χαμπίμπι στα Εξάρχεια, ενός ανθρώπου που όσοι στενοχωρήθηκαν με την απουσία του, ίσως δεν μετριούνται ούτε στα δάχτυλα του ενος χεριού.

Η δίωξη ενάντια σε δύο αγωνιστές με ψευδομάρτυρες και έωλα στοιχέια αποτελεί μια προσπάθια ομηρίας τόσο των ίδιων, όσο και των συλλογικών σωμάτων στα οποία αναφέρονται, του Κ*Βοξ και της Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Στη δίκη αυτή αποκαλύπτεται όλο το φάσμα της πολιτικής του ειδικού πολέμου (special warfare) από το κράτος και των κάθε λογής υπηρεσιών του. Η είσοδος και η πώληση ουσιών στα εδάφη του κοινωνικού-πολιτικού αγώνα και στις γειτονιές αντίστασης, ο ρόλος των συμμοριών ελέγχου του εμπορίου και ο επιτελικός ρόλος κατασταλτικής διαχείρισης από την μεριά των κρατικών μηχανισμών. Η δίωξη των συντρόφων επιστεγάζει τους σχεδιασμούς αυτούς κανονιστικά.

Στηρίζουμε αλληλέγγυα τους συντρόφους, όπως σε κάθε περίπτωση όπου το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί στήνουν καφκικές δίκες εναντίον αναρχικών ή κομμουνιστών αγωνιστών, αλλά και γιατί αναγνωρίζουμε στη δίωξη τους την προσπάθεια του κράτους να επιτεθεί συνολικότερα εναντίον του αναρχικού χώρου και του ριζοσπαστικού κινήματος.

Στην αυριανή δίκη στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης, δίνουμε χώρο στην προπαγάνδισή του και περιφρουρούμε τη γειτονιά μας από τους σχεδιασμούς των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίον του.

- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ & Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

- ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License