ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

post image

Στις 13/10/21 δικάζονται ο Ν. Ματαράγκας και ο Γ. Καλαϊτζίδης χωρίς κανένα στοιχείο και στημένο κατηγορητήριο για την δολοφονία του γνωστού ναρκέμπορου Χαμπίμπι στα Εξάρχεια. Γνωστή πλέον η πρακτική του κράτους εδώ και πάρα πολλά χρονιά μέσω σκευωριών να θέσουν υπό την ομηρία τους, τις/τους αγωνίστριες/ες με απώτερο σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να καθηλώσουν κάθε μορφή αντίδρασης αφήνοντας τις ναρκομαφίες να αλωνίζουν. Το υποτιθέμενο έγκλημα των συντρόφων είναι η συμμετοχή σε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες σε συνδυασμό με την δράση τους ενάντια στις ναρκομαφίες. Χρέος μας να μην αφήσουμε καμία και κανέναν μόνη/ο στα χεριά του εκδικητικού κρατικού συστήματος.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο παλιό δημαρχείο του Ληξουρίου ανάρτηση πανό.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Κεφαλονιάς

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License