Δομή Ταξικής Αλληλεγγύης, Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 12:00-14:00


post image

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 12:00 - 14:00, συνεχίζεται η καθιερωμένη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης της Δομής Ταξικής Αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας που πλήττονται άμεσα από την υγειονομική και οικονομική κρίση.

"Η ταξική αλληλεγγύη είναι η στήριξη του λαού στον εαυτό του. Είναι οι μικρές και μεγάλες πράξεις αλληλοβοήθειας που επιτρέπουν στους φτωχούς, στην εργατική τάξη, στους μετανάστες, στις μετανάστριες και στη νεολαία, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις. Η ταξική αλληλεγγύη δεν στοχεύει λοιπόν μόνο στην κάλυψη των αναγκών μας σε τροφή, νερό, στέγαση, υγεία, αλλά και στην οργάνωσή μας για την ανατροπή του καπιταλισμού. Η αλληλεγγύη βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών ενός νέου κόσμου που φέρουμε μέσα μας.”

Στο χώρο θα υπάρχει επίσης κουτί οικονομικής ενίσχυσης για το σύντροφο Πολύκαρπο Γεωργιάδη, εν όψει της δίκης στις 6 Δεκεμβρίου.

 

Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό.

Η κοινωνική και ταξική αλληλεγγύη θα νικήσει.

Κάθε Σάββατο από τις 12:00 - 14:00, στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης, Αραχώβης 42 στα Εξάρχεια.

 

Δομή Ταξικής Αλληλεγγύης

Ταξική Αντεπίθεση Αθήνας (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

Υ.Γ. Η προηγούμενη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη και στη σημαντική στήριξη συντρόφων-ισσών και κόσμου της γειτονιάς (φωτο).

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License