3 χρόνια πριν δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος στο κέντρο της Αθήνας εγκλωβισμένος μέσα σε κοσμηματοπωλείο. Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, δύο καταστηματάρχες νοικοκυραίοι....της περιοχής και 4 μπάτσοι. Η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ως αιτία θανάτου ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου σε έδαφος πολλαπλών τραυμάτων σώματος...,ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις είχαν βγει απολύτως καθαρές. Φως στην υπόθεση έριξαν και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο συνέδραμε και ένας ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου. Λίγο μετά κατέφθασαν και οι μπάτσοι για να ολοκληρώσουν το έγκλημα όπου τον έσερναν στο έδαφος ωσότου καταλήξει. Ολοι μαζί και ΜΜΕ και δικαστική αρχή συγκάλυψαν ττο έγκλημα σε μια τέλεια ενορχήστρωση.....Το λιντσάρισμα και η διαπόμπευση είναι σύμφυτα με την εξουσία. Στις 20-10-21 ξεκινά ξανά η δίίκη παρωδία μετά από τόσα χρόνια. Κανένα δικααστήριο όμως δε δικαιώνει κανέναν νεκρό της τάξης μας. Σαν αναρχικοί αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του κράτους που ευθύνεται για την εκμετάλλευση και καταπίεση.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License