"Απαγωγή" συνανθρωπου από τα Ιλίσια

Απαγωγη, Σύλληψη, ΔΑΕΕΒ

Πριν απο κανα μισαωρο Μαυρο ΒΑνακι φορτωσε με το ζορι ενα παιδι γυρω στα τριανταπεντε και θα πηγαινε στη ΓΑΔΑ υποτιθεται. Οι τραμπουκοι γοριλλες ηταν όλοι με πολιτικα 5-6 ατομα , με μεθόδους που θύμιζαν Αντιτρομοκρατική ή Χολυγουντ, εαν δεν ειναι υπάλληλοι κανενός προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας, γιατί για κάτι καλύτερο αμφιβάλλω. 

Το γεγονός είχε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες και πολύ κράξιμο στους τύπους από μπαλκόνια και στο δρόμο. Βακχυλίδου και Αιγινητου.

Αν κανείς ξέρει παραπάνω ας προσθέσει. Τουλάχιστον να μαθευτει το γεγονός να μην περάσει το παλληκάρι το βράδυ μακρυά απτο σπίτι του. Δυναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License