Το βράδυ της Τρίτης 12/10 μια ομάδα συντρόφων, εντοπίσαμε το γνωστό νεοναζιστικό σκουπίδι Μακρή, που είναι μέλος στο κόμμα 'Έλληνες για την πατρίδα' με επικεφαλή τον Κασιδιάρη και του δώσαμε ένα πρώτο μάθημα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει όταν τα φασιστάκια βγαίνουν απο τις τρύπες τους.

Δεν θα ανεχτούμε της παρουσία κανενός φασιστάκου στις γειτονιές, στις δουλειές μας, στις σχολές και στα σχολεία.

Οι φασίστες που επιχειρούν να βρουν ξανά έδαφος στο δημόσιο χώρο μέσα από την παρουσία τους στις αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις μαζί με λοιπούς ψεκασμένους, παπαδαριά κ.α. και επιχειρούν να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές και στα σχολεία θα τσακίζεται.

Η πόλη της Πάτρας έχει μνήμη και έχει δώσει μάχες για να αναχαιτιστεί η φασιστική απειλή.Το κίνημα οφείλει να τσακίσει τα τσιράκια των αφεντικών, τους φασίστες και να μην τους αφήσει σπιθαμή γης.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License