Πάτρα - Τα εργατικά ατυχήματα είναι δολοφονίες των αφεντικών - 21,22 Οκτώβρη συγκέντρωση & προβολή


post image

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Το τελευταίο διάστημα, τρία ακόμα εργατικά ατυχήματα – εργοδοτικές δολοφονίες τρεις ακόμα άνθρωποι της τάξης μας θυσιασμένοι στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου.Στις 29 Σεπτέμβρη, ένας εργάτης, που εργαζόταν για χρέη εργολάβου, γκρεμοτσακίζεται από κακοστερεωμένη σκαλωσιά, όπου εκτελούσε εργασίες χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στις 7 Οκτώβρη, σε εργοτάξιο στην Σαντορίνη καταρρέει οροφή τραυματίζοντας δύο μετανάστες εργάτες, τον έναν πολύ σοβαρά και τον άλλον θανάσιμα. Στις 11 Οκτώβρη, σκοτώνεται εν ώρα εργασίας ένας δεκαοχτάχρονος διανομέας που ζούσε και εργαζόταν σε ένα καθεστώς ημιπαρανομίας, όπως τόσοι μετανάστες χωρίς χαρτιά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ

Πέμπτη 21/10, 18:30 εργατικά Ταραμπούρα (τέρμα γραμμής 3)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Περιμένοντας τους βάρβαρους / Into the fire - Hidden victims of austerity in Greece

Παρασκευή 22/10 από τις 19:00 στην κατάληψη Παραρτήματος,

με αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο, βιβλιοπωλείο κινηματικών εκδόσεων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της κατάληψης.

Συλλογικοποιούμαστε, επικοινωνούμε, αγωνιζόμαστε ο ένας πλάϊ στην άλλη, σπάζοντας τους αποκλεισμούς, τις διακρίσεις, τους διαχωρισμούς που μας επιβάλλουν και με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

Προλέτ-acciόn: Ταξική δράση για την αντεπίθεση στον κόσμο των αφεντικών

& την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς / proletaccion@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License