Παρέμβαση-Διαδήλωση στη Δ/νση Εκπ/σης Α' Αθήνας για τις αναστολές εργασίας

Την Τετάρτη, 20/10/21, έγινε παρέμβαση στη Διεύθυνση εκπαίδευσης Α' Αθήνας και ακολούθησε πορεία στη Λαϊκή Αγορά της περιοχής και μέχρι την είσοδο του Μετρό Μεταξουργείου, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

post image

Την Τετάρτη, 20/10/21, στις 1:30μμ, έξω από το κτίριο που συστεγάζονται η Α/θμια και η Β/θμια διεύθυνση εκπαίδευσης Α' Αθήνας, στην οδό Χίου 16-18, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση-διαδήλωση από συλλογικότητες και άτομα της Πρωτοβουλίας Δράσης Ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό και τα Κατασταλτικά Μέτρα.Το εγχείρημα στήριξαν ενεργά με την παρουσία τους και συλλογικότητες από την Πρωτοβουλία ενάντια στο Υγειονομικό Απαρτχάιντ.

Στη διάρκεια της παρέμβασης ανοίχτηκε πανό που έγραφε συνθήματα ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, των ιατρικών πράξεων και των πιστοποιητικών ελέγχου καθώς και της αξιολόγησης, στηρίζοντας την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών, ακόμη και ως κυρηγμένης από την εξουσία ως "παράνομης". Πετάχτηκαν επίσης τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.

Επιπλέον, μια επιτροπή από συντρόφισσες-σύντροφους, ανέβηκε στο γραφείο του Διευθυντή Α/βθμιας εκπαίδευσης για να του αποδώσει ψηφίσματα ορισμένων ΕΛΜΕ της Αθήνας (οι υπόλοιπες ΕΛΜΕ και οι σύλλογοι της ΔΟΕ συνεχίζουν να μην στηρίζουν συνδικαλιστικά!!!), της Πανελλαδικής Συνέλευσης Ενάντια στους Εγκλεισμούς και τους Αποκλεισμους και της Πρωτοβουλίας Δράσης, τα οποία απαιτούν την ανάκληση των αναστολών που επιβάλλεται σε εκπαιδευτικούς-ολικούς αρνητές των ιατρικών πράξεων και των ελέγχων πιστοποιητικών.

Αργότερα, πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι την κοντινή Λαϊκή Αγορά όπου μοιράστηκαν κείμενα και κατέληξε στην είσοδο του Μετρό Μεταξουργείου όπου τοποθετήθηκε ξανά το πανό, μοιράστηκαν κείμενα και πετάχτηκαν τρικάκια.

ΦΟΒΟΣ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License