Μιλούσαν για σοβαρή ανάκαμψη....αλλά φαίνονται να προσγειώνονται. Η κυβέρνηση της ΝΔ και συνολικά το αστικό πολιτικό προσωπικό κλιμακώνουν την επίθεση τους φορτώνοντας τα αδιέξοδα στον λαό. Η κανονικότητα....που έλεγαν αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο με κλείσιμο Νοσοκομείων και επέκταση της φτώχειας. Από την μία πετάξτε τις μάσκες και από την άλλη φωνάζουν για την μετάλλαξη Δέλτα. Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε διάλυση, αλλά σχεδιάζουν ιδιωτιοποίηση υπηρεσιών του ΕΣΥ. Από την άλλη παράγοντες του συστήματος απαιτούν να μπουν και άλλοι κλάδοι σε καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού με τις ανάλογες κυρώσεις. Απειλές απολύσεων και περικοπές μισθών δίνουν και παίρνουν. Μέτρα που δε στοχεύουν σε περιορισμό μετάδοσης του ιού στους χώρους δουλειάς. Το δικαίωμα στην δουλειά τίθεται υπό αίρεση ανάλογα με τον ιατρικό φάκελο του κάθε εργαζόμενου. Αυθαιρεσίες σε μετακινήσεις προσωπικού υγειονομικών από μονάδα σε μονάδα και εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ. Επ'ι έναν χρόνο με λιγότερα κρούσματα έπνιξαν...την κοινωνία στον ζόφο και απαγόρευσαν τις δημόσιες συναθροίσεις. Οχι φυσικά για την Υγεία αλλά για να περάσουν τους σχεδιασμούς τους. Πίσω δε από τους ανεμβολίαστους κρύβουν τις ανύπαρκτες ΜΕΘ, την έλλειψη φαρμάκων και τα σμπαραλιασμένα Νοσοκομεία.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ......ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ.

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

blackblockvolos.blogspot.com 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License