[Αφίσα] Αντιφασιστική Συνέλευση Χολαργού: Τσακίζουμε τον φασισμό σε κάθε γειτονιά

Αφίσα για την Αντιφασιστική Συνέλευση Χολαργού (24/10/21)

post image

"Για άλλη μια φορά το κράτος έδειξε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αντιμετωπίσει τον φασισμό, βγάζοντας έξω από τη φυλακή τον εγκληματία χρυσαυγίτη Πατέλη, ενώ την ίδια στιγμή κλείνουν φυλακή, φτιάχνουν ψεύτικες κατηγορίες ή ζητάνε δείγμα DNA από συντρόφια. Η απάντησή μας είναι ότι ο φασισμός δε νικιέται σε κανένα δικαστήριο, ο φασισμός νικιέται στους δρόμους.

Ανανεώνουμε το κάλεσμα για ανοιχτή αντιφασιστική συνέλευση την Κυριακή στις 24 Οκτώβρη στον ανοιχτό χώρο στο θεατράκι, έξω από το δημαρχείο Χολαργού, στις 18:00.

Δηλώνοντας τη συμπόρευσή μας με προσπάθειες που γίνονται παράλληλα για τη διοργάνωση αντιφασιστικής πορείας και δράσεων συγκεντρωνόμαστε πάλι για να μπορέσουμε να οργανωθούμε με οριζόντιες διαδικασίες".

Όλες-οι εκεί.

Αντιφασίστες/ριες

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License