ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 19:30 ΣΤΗΝ Σ.Θ.Ε.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 19:30 ΣΤΗΝ Σ.Θ.Ε.

Για άλλη μια φορά οι μπάτσοι πυροβολούν σε κατοικημένη περιοχή, για άλλη μια φορά οι μπάτσοι λειτουργούν σαν μπάτσοι(εκπαίδευση καουμποι, λειτουργουν ξέροντας ότι έχουν το νόμο με το μέρος τους). Οποιοσδήποτε δε σταματάει στο σήμα τους μπορεί να βρεθεί νεκρός. Το περιστατικό είναι πολύ σημαντικό, γιατι οι καταδιωκόμενοι ήταν 16 χρονα παιδιά και τα παιδιά ήταν ΆΟΠΛΑ. Οι μπάτσοι δεν κινδύνεψαν από κατι. Επειδή το περιστατικό όπως είπαμε είναι σημαντικό, το κράτος προσπαθεί να κατευνάσει τα πράγματα, για αυτο οι μπάτσοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Δε χρειάζεται να περιμένουμε τα αριστερα κομματα ή να γίνει μεγαλος ντορος για να δράσουμε. Μπορούμε να κρίνουμε και εμείς τα γεγονότα. 19:30 στην Σ.Θ.Ε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License