[ΠΑΤΡΑ] Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας (αλλαγή ώρας συνέλευσης)

Σήμερα Δευτέρα, 25/10, η συνέλευση μεταφέρεται από τις 19:00 στις 20:00 στην κατάληψη Παραρτήματος (Κορίνθου & Αράτου), μετά την συγκέντρωση για την κρατική δολοφονία στο Πέραμα.

post image

Σήμερα Δευτέρα, 25/10, η συνέλευση μεταφέρεται από τις 19:00 στις 20:00 στην κατάληψη Παραρτήματος (Κορίνθου & Αράτου), μετά την συγκέντρωση για την κρατική δολοφονία στο Πέραμα.

Πάτρα - Καλέσματα για την κρατική δολοφονία στο Πέραμα

Αντιλαμβανόμαστε τον αναρχικό αγώνα ως μια πολύμορφη διαδικασία ενάντια στον καπιταλιστικό κόσμο, όσα γεννά και όσα τον αναπαράγουν. Ενάντια σε κάθε εξουσιαστική, αναθετική, ιεραρχική λογική προτάσσουμε τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη, γιατί οι κοινότητες που χτίζουμε στο εδώ και το τώρα, κοινότητες μάχης, επικοινωνίας, αυτομόρφωσης, συμπόρευσης είναι η μαγιά των μελλοντικών μας κοινοτήτων, των οραμάτων που θέλουμε να δούμε να πραγματώνονται. Στεκόμαστε απέναντι σε κράτος και κεφάλαιο, απέναντι στον εθνικισμό, τον πατριωτισμό, στο σεξισμό, το φασισμό, το ρατσισμό, την ομοφοβία, απέναντι σε κάθε τι που μιλά τη γλώσσα της εξουσίας και προτάσσει την σαπίλα του καπιταλισμού. Και όλα τούτα είναι κομβικά ζητήματα της καθημερινής μας πάλης, της καθημερινής μας στάσης, πραγματώνονται εντός μας ατομικά και συλλογικά ταυτόχρονα. Τον δρόμο τον ανοίγουμε με αγώνα, καταστρέφοντας και δημιουργώντας.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License