Παρέμβαση πραγματοποιήσαμε στο Νοοσοκομείο Μαγνησίας  μοιράζοντας κείμενα για το πολύπαθο θέμα της υγείας. Σκοπός πλέον των εξουσιαστών είναι ολόκληρα τμήματα Νοσοκομείων να ξεπουληθούν σε ιδιωτικά κεφάλαια. Η επέλαση επίσης των ΣΔΙΤ θα σημάνει εργασιακό εφιάλτη για το προσωπικό των Νοσοκομείων. Οι ελαστικές δηλαδή μορφές εργασίας θα αποτελούν καθεστώς. Διαλυμένο σύστημα Υγείας και με τις ΜΕΘ σε πίεση, αλλά κατά τα άλλα το δόγμα της ατομικής ευθύνης. Για να αποκρύψουν την εγκληματική τους πολιτική. Η πανδημία μετατράπηκε σε όχημα για την καταστρατήγηση ελευθεριών. Καταργούν δωρεάν τεστ την στιγμή που βγάζουν σε αναστολή χιλιάδες εργαζόμενους. Τώρα πετάνε έξω γιατρούς και νοσηλευτές με το πρόσχημα του μη εμβολιασμού τους. Οι ελίτ βέβαια της παγκοσμιοποίησης διαλύουν τα υγειονομικά συστήματα αδιαφορώντας για την υγεία του κόσμου. Η κατάσταση έκτακτης.....ανάγκης θα γενικευτεί και παραταθεί. Οι περσινοί ήρωες....έγιναν τα φετινά εξιλαστήρια θύματα. Τα σκανδαλώδη δε κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών βγαίνουν στην φόρα. Τα τεστ πλέον από βασικό εργαλείο ανττιμετώπισης της πανδημίας η κυβέρνηση τα μετατρέπει σε εργαλείο εκβιασμού και οικονομικού προστίμου. Το σύστημα επέλεξε την επίθεση στους εργαζόμενους καταπατώντας; το δικαίωμα για ελεύθερη εφαρμογή ιατρικών πράξεων.

ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License