[Pasamontaña] Ανακοίνωση για την κρατική δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα

Ανακοίνωση για την κρατική δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα

post image

38 σφαίρες για 1 αμάξι

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά (με προσοχή στις κατευθυνόμενες διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθεί εξ αρχής να θολώσει και να στήσει σκηνικό αθώωσης των αστυνομικών) την Παρασκευή 22/10 το βράδυ ομάδες ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής καταδίωξαν από το Ρέντη μέχρι το Πέραμα τρείς νέους Τσιγγάνους (18, 16 και 15 χρονών) οι οποίοι δεν σταμάτησαν για αστυνομικό έλεγχο.

Όταν οι 3 εγκλωβίστηκαν στην ανηφόρα της οδού Ελπίδος και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν -απ’ ότι φαίνεται με τα πόδια- δέχτηκαν καταιγισμό αστυνομικών πυρών παρότι άοπλοι και ακίνδυνοι απέναντι σε πάνοπλους ειδικούς φρουρούς. Ο 18χρονος Νίκος Σαμπάνης έπεσε νεκρός, ο δεύτερος έζησε από τύχη έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 3 σφαίρες και ο τρίτος διέφυγε.

38 σφαίρες από 7 όπλα σημαίνει τιμωρητική ομαδική εκτέλεση από αφιονισμένους και ανεξέλεγκτους φονιάδες.

38 σφαίρες από 7 όπλα είναι το μίσος της αστυνομίας για τους Τσιγγάνους, για τους φτωχούς και τους αποκλεισμένους, για τα παιδιά από τις γειτονιές μας που είναι περικυκλωμένες από τα αδιέξοδα και τη μοίρα στην οποία μας έχουν καταδικάσει οι άρχοντες της εξουσίας.

Είναι το αποτέλεσμα του δόγματος "μηδενικής ανοχής" με σκοπό την τρομοκράτηση των καταπιεσμένων και όσων οδηγούνται από το σύστημα στην μικροπαραβατικότητα μην έχοντας στον ήλιο μοίρα - αυτό είναι το πραγματικό έγκλημα.

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη και η επίσκεψη Θεοδωρικάκου στη ΓΑΔΑ αποτελούν σαφές μήνυμα προς όλους για τη συνεχιζόμενη ασυλία των ένστολων τραμπούκων η οποία μαζί με τις εντολές για ασφυκτικό έλεγχο και καταστολή (ειδικά στις περιοχές μας) οδηγεί στις δεκάδες κρατικές δολοφονίες νέων και απόκληρων.

Να βάλουμε τέλος στην καθημερινή υποτίμηση της ζωής μας που φτάνει μέχρι τις εν ψυχρώ δολοφονίες των ανθρώπων μας μέσα στις γειτονιές μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Pasamontaña

24/10/2021

http://pasamontana.blogspot.com/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License