Αρχές Οκτωμβρίου φασιστοειδή κατέστρεψαν μνημείο αφιερωμένο σε αντιστασιακούς κατά της Βουλγάρικης κατοχής. Το μνημείο βρίσκεται στην Παλαιοκώμη Σερρών. Απάντηση υπήρξε άμεση, για αυτό προβήκαμε σε σπάσιμο μνημείο δεξιών κ ακροδεξιών πατριωτών στο 3 χιλιόμετρο Σερρών Βροντούς κ στο μνημείο στο χωριό Δάφνη Νιγρίτας.

Βάλτε καλά στο υποτιθέμενο μυαλό σας ότι δεν ανήκουμε στην κατηγορία της μιζέριας και του πληκτρολογίου, ανήκουμε στον ΔΡΟΜΟ. Περί Σταυρούπολης κτλ , απλά οι δημοσιογραφίσκοι κ τα μέσα μαζικής εξημέρωσης προσπαθούν πάλι να σας βγάλουν από τις τρύπες σας, κ φυσικά δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή. Οι χρηματοδότες σας θέλουν τα πιστά σκυλιά τους να φυλάξουν τα συμφεροντά τους. Δεν ξεχνάμε ότι τόσα χρόνια η νδ χρηματοδοτούσε τα φυλλάδια των χρυσών αυγών.

Επείδη γνωρίζουμε ένα κομμάτι της ιστορίας κ δεν μας αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά οι πράξεις, σας υποσχόμαστε ότι αν χρειαστεί θα περάσουμε από πάνω σας. Οι αποδείξεις στο δρόμο. Ξεχάστε αυτά που ονειρεύεστε κ ελάτε μια φορά χωρίς την προστασία των αδερφών σας μπάτσων. Τα λέμε στο δρόμο.

 

ANTIFA GHOSTS

Ραντεβού στην πηγάδα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License