ΑΓΡΙΝΙΟ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ για την κρατική δολοφονία στο Πέραμα.

Για την κρατική δολοφονία του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα.

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου  2021 τα ένστολα  καθάρματα  της ΕΛΑΣ δολοφόνησαν εν ψυχρώ  με 38 σφαίρες  σα μανιακοί τον 18χρονο άοπλο Νίκο Σαμπάνη μετά  από καταδίωξη ,ενώ τραυμάτισαν άλλους δύο εφήβους 15 και 16 ετών . Ακόμη και  η μονόπλευρη ενημέρωση μπάτσων και Μ.Μ.Ε. δεν μπόρεσε να περισώσει ούτε να αποκρύψει την αποτρόπαια  δολοφονία από πλευράς των 7 υπηρετών της κρατικής εξουσίας και των αφεντικών.

Οι δολοφόνοι είναι πλέον στην αγκαλιά των συναδέλφων τους και της σάπιας δικαστικής εξουσίας ,ενώ δέχονται επισκέψεις και δηλώσεις συμπαράστασης από την πολιτική ηγεσία. Η συγκάλυψη και το ξέπλυμα της δολοφονίας έχει από  την πρώτη στιγμή ξεκινήσει.

Το δόγμα της μηδενικής ανοχής υλοποιείται από την πλευρά του κράτους απέναντι σε μετανάστες που δολοφονούνται από το λιμενικό σε επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, από δολοφονίες σαν αυτή του  Νίκου Σαμπάνη με ρατσιστικά  κίνητρα από τα φασιστοειδή της ΕΛΑΣ και από επιθέσεις και βασανισμούς στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. 

Η όξυνση των κατασταλτικων μεθόδων για παραδειγματισμό της κοινωνίας αργά ή γρήγορα οδηγεί στο θάνατο. 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.

Συγκέντρωση-Μικροφωνική :

Τετάρτη 27-10-2021

  • Πλατεία Δημάδη, ώρα 19.30

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License