Κόσμος συγκεντρωμένος στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, φώναζαν ήρωες..........τους 7 μπάτσους που άδειασαν τους γεμιστήρες τους σε έναν 20χρονο Ρομά, την ώρα που αυτοί έφταναν στον ανακριτή για την απολογία τους. Αυτή η άποψη περί ηρώων.....δεν είναι απλά η άποψη κάποιων κυρ Παντελήδων....αλλά άποψη του πολιτικού συστήματος που τους δικαιολογεί εξαρχής σαν ένα δικό τους κομμάτι. Και πρίν 2 χρόνια φώναζαν ήρωες τους πολιτοφύλακες στον Εβρο που αντιμετώπιζαν άοπλους πρόσφυγες και μετανάστες. Τότε που το κράτος έστρεφε όπλα με αληθινά πυρά και δακρυγόνα ενάντια σε έγκυες γυναίκες και άοπλους άνδρες. Η παραβατικότητα..... των ανήλικων Ρομά που τόλμησαν να κλέψουν ένα σαράβαλο αμάξι, και η παρανομία........προσφύγων και μεταναστών δεν είναι παρά ένα ελάχιστο δείγμα. Ολοι αυτοί που χαλάνε την εθνική τους συνοχή....., οι ξένοι αδιακρίτως, οι περιθωριοποιημένοι....ντόπιοι που δε μοιάζουν στην εθνική συνοχή, οι άπλυτοι......και ούτω καθεξής.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ....ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License