Απόψε 27/10 κατά τις 9.30 - 10.00 στην πλατεία Μεταμόρφωσης της Παλιάς Κοκκινιάς ήταν μαζεμένοι καμιά 30 φασίστες ηλικίας γύρω στα 20 χρονών. Έκαναν επιθέσεις σε αλλοδαπούς και μάλιστα τραυμάτισαν έναν στο κεφάλι με μπουκάλι. Βγαίνοντας για βόλτα βρήκα σε μια γωνία τον χτυπημένο με κάτι φίλους του, οι οποίοι είχαν ξεφύγει τρέχοντας. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε μετά από μια ώρα. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, ο χτυπημένος ήταν τρία στενά πιο μακρυά από την πλατεία, σκάσανε μύτη 2 -3 φασίστες για να δούνε τι γίνεται. Φάγανε κάτι σκαμπίλια αλλά στη συνέχεια ειδοποίησαν τους υπόλοιπους και επειδή είχαμε μαζευτεί μόνο 4 - 5 άτομα αποχωρήσαμε χωρίς συνέχεια. Γείτονας ειδοποίησε το 100 για καταγγελία, αλλά δεν γνωρίζω αν εμφανίστηκαν οι μπάτσοι. Ενημερώνω γιατί η γειτονιά έχει χρόνια πολλούς αλλοδαπούς και στην πλατεία αυτή είναι και το σχολείο μεταναστών του Πειραιά. Πιθανά λόγω των ημερών να μαζεύτηκαν εδώ τα φασιστάκια, να έχουν υπόψη τους οι γειτονικές συλλογικότητες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License