Γαλλία – Σαιντ Ετιέν: Συντονισμένες επιθέσεις εναντίον τριών πύργων τηλεπικοινωνιών.

Την νύχτα της 2 προς 3 Νοεμβρίου του 2021, εξαπολύσαμε συντονισμένη επίθεση εναντίον τριών πύργων τηλεπικοινωνίας γύρω από το Σαιντ Ετιέν παραδίδοντας τους στην φωτιά. ( και όχι έναν όπως τα μέσα προσπάθησαν να διαδώσουν )

Αυτή η κίνηση διέκοψε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και προσωρινά παρεμπόδισε το αναγκαίο για την επιβίωση του τεχνοεπιστημονικού κόσμου πλέγμα εξαρτήσεων.

( Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εν είδει παραδείγματος το εργοστάσιο όπλων Thales στην γειτονική πόλη ή του 80.000 ανθρώπους που απαλλάχθηκαν από τα τηλέφωνα για μία βδομάδα αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα… )

Δεν θελήσαμε να επιτεθούμε τμηματικά σε μερικές μόνο εκφάνσεις της τεχνολογίας (5G), αλλά να εκδηλώσουμε την εχθρότητα μας απέναντι σε αυτό το σύμπλεγμα συνολικά.

Ζήτω η ΕξέγερσηΖήτω η Φωτιά

Από τα A.C.R.A.T.E.S ( Συντονισμένες Ομάδες για την Αντιτεχνολογική Εξέγερση και το Περιβαλλοντικό Σαμποτάζ. )

Πηγή: Darknights

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License