Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 6.00 μμ (ακριβείας) στην ΑΣΟΕΕ θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές με θεματικές:

  1. Συζήτηση για την συγκέντρωση στις 27/11 στο μοναστηράκι, στα πλάισια της πανελλαδικής μέρας δράσης για τους συντρόφους Πολύκαρπο Γεωργιάδη, Μ.Τ. και την συντρόφισσα Ε.Μ. εν όψει της δίκης τους, που ορίστηκε για τις 6 Δεκεμβρίου 2021.

  2. Συζήτηση για κινήσεις αλληλεγγύης με στόχο την άμεση αποφυλάκιση του συντρόφου Χ. Μαντζουρίδη, ώστε να λάβει τέλος το διαρκές κρατικό έγκλημα εις βάρος του και ο σύντροφος να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την ημερομηνία της δίκης του.

Κανένας και καμία μόνη της στα χεριά του κράτους

Συνέλευση αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License