Με μία δίκη στημένη σε ένα αβάσιμο κατηγορητήριο που ξεκίνησε στις 13 Οκτώβρη, συνεχίστηκε στις 29 Οκτώβρη και πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της στις 25 Νοέμβρη, το κράτος επιχειρεί να κάνει πράξη τις αποφάσεις που έχει πάρει εδώ και καιρό για το τι θέλει να κάνει με όσους αγωνίζονται. Ειδικά όταν ο αγώνας που δίνουν είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντά του.

Εμείς όμως στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται και ως ένδειξη αλληλεγγύης πραγματοποιήσαμε επίθεση στην Abc Factors, θυγατρική εταιρεία της Alpha Bank στη Μιχαλακοπούλου.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

Αλληλέγγυοι

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License