Santiago, Chile: Thoughts of Comrade Pablo Bahamondes Ortiz

Santiago, Chile: Thoughts of Comrade Pablo Bahamondes Ortiz, “El Oso,” before the start of his trial Σαντιάγο, Χιλή: Σκέψεις του συντρόφου Pablo Bahamondes Ortiz, «El Oso», πριν από την έναρξη της δίκης του Πηγή:https://darknights.noblogs.org/post/2021/10/12/santiago-chile-thoughts-of-comrade-pablo-bahamondes-ortiz-el-oso-before-the-start-of-his-trial/ Posted on 2021/10/12

post image

«…Επιλέγουμε να ζούμε στην άκρη της αβύσσου και όχι με τους τρόπους πειθήνιων ανθρώπων που σέρνονται και ζητιανεύουν για εξουσία» (Απόσπασμα από το Célula Nihilista del Ocaso del Fuego. Αργεντινή).

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τη σύλληψή μου και μετά από μια σειρά νομικών προσπαθειών να διεξαχθούν οι ακροάσεις αυτοπροσώπως, τα δικαστήρια μου αρνήθηκαν αυτή τη δυνατότητα χωρίς να μπορώ να υποβάλω μια νόμιμη υπεράσπιση, έτσι ώστε να βρεθώ μόνο μπροστά σε μια οθόνη παρακολουθώντας το παράλογο θέαμα των δικαστών, των εισαγγελέων και των αστυνομικών που ασκούν την εξουσία τους για να με φυλακίσουν για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

«Να μην εμπιστεύεσαι, να μην περιμένεις τίποτα από το δικαστικό σώμα» – Μόνικα Καμπαγιέρο

Το να μένει κανείς όρθιος σε κάθε πιθανό σενάριο, να αναγνωρίζει τον εαυτό του ως αιχμάλωτο πολέμου, παραμένει ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει. Τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα να εξηγήσει ή να αναγνωρίσει στην πολιτεία για αυτό το ταξίδι, αναλαμβάνοντας τον αγώνα ενάντια σε αυτόν τον κόσμο της μόνιμης εξαθλίωσης.

Υπήρξαν στιγμές ατελείωτης μάθησης, υπήρξαν στιγμές μοναξιάς και συντροφικότητας, εποχές δημιουργίας και δημιουργίας συνδέσεων, με λίγα λόγια... στιγμές που δεν μπορούν να σιωπηθούν και που σίγουρα σε κάνουν πιο δυνατό από πριν.

Δεν είμαι ο μόνος, ούτε θα είμαστε οι μόνοι εδώ. πολλά αδέρφια και αδελφές είναι εδώ για αρκετό καιρό, αντανακλώντας τη συνέχεια του ακούραστου αγώνα για ολοκληρωτική απελευθέρωση. Και έτσι ενώσαμε στην πράξη και τον λόγο απέναντι στα διάφορα ζητήματα κατά των φυλακών, στοχεύοντας τους πραγματικούς εχθρούς και δημιουργώντας έναν δεσμό εξεγερμένης αδελφότητας.

Μια θερμή αγκαλιά σε όλους όσους έχουν δείξει ενεργή αλληλεγγύη με τους κρατούμενους σε διάφορες περιοχές. Ένας συνένοχος χαιρετισμός στα ανατρεπτικά και αναρχικά αδέρφια και αδελφές μας για την αλληλοϋποστήριξή τους. Οι σύντροφοι Mónica Caballero, Francisco Solar, Luis Avaca, Ignacio Avaca, Marcelo Villarroel, Juan Aliste, Juan Flores και Joaquín García… ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Μακάρι η ανατρεπτική πρακτική να ενισχύσει και να διαδώσει τους όγκους της συνενοχής!!! Ελευθερία στους ανατρεπτικούς, αναρχικούς αιχμαλώτους, και αιχμαλώτους της εξέγερσης και των Μαπούτσε!!!

Ακύρωση των αλλαγών του διατάγματος 321!!!

Καταστρέψτε την κοινωνία των φυλακών και τους υποστηρικτές της!!!

Pablo Bahamondes Ortiz, "El Oso"

Η ανατρεπτική κρατούμενη Villa Francia

Φυλακή – Εταιρεία Σαντιάγο 1 Σεπτέμβριος 2021 Επικράτεια που κυριαρχείται από το κράτος της Χιλής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License