Θέουν πλέον να διαλύσουν και τις απεργίες. Νέο καθεστώς για την απεργία με την ονομασία για την προστασία της εργασίας......Η εγκύκλιος λειτουργεί ως προειδοποίηση στα σωματεία να μην κηρύσουν απεργίες. Ακόμα και μια ειρηνική απεργιακή περιφρούρηση μπορεί να διωχθεί ως άσκηση ψυχολογικής βίας.....Η προειδοποίηση λοιπόν για απεργία γίνεται εγγράφως και επιδίδεται στον εργοδότη με δικαστικό επιμελητή. Ολοκληρωτισμός.  Η  νέα συνθήκη που επιθυμεί να επιβάλλει το κράτος από την άλλη με αρωγούς δίπλα τους τους μπάτσους. Το παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο. Ο δημόσιος εκφραστής της κρατικής βίας. Και βέβαια με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ σε ρόλο συγκάλυψης. Καινούργιος κύκλος ύφεσης και όροι ταξικής επιβολής. Η επιστροφη στην  κανονικότητα...είναι η παραμύθα τους. Τα μνημόνια είναι εδω και ονομάστηκαν ενισχυμένη εποπτεία.....Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ που για 4 χρόνια αλυσόδεσε τη χώρα για δεκαετίες θέλει να ξανακαπηλευτεί ταξικούς αγώνες για να επανέλθει στην εξουσία.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License