Εμπρηστικές επιθέσεις για αλληλεγγύη στους Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα

ο κωδικός δεν ήταν διαθέσιμος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη συνεχίζεται η δίκη των Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα. Μία δίκη που άρχισε στις 13 Οκτώβρη και που μόνο ως κρατική σκευωρία μπορεί να χαρακτηριστεί. Μία δίκη που στηρίζεται σε ένα κατηγορητήριο χωρίς καμία βάση, με ψευδείς μαρτυρίες, κατασκευασμένο από το κράτος για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και να ρίξει μέχρι και ισόβια σε δύο αγωνιστές.

Κανένας σύντροφος όμως δεν είναι μόνος του και τίποτα δε μένει αναπάντητο. Σήμερα λοιπόν ως ένδειξη αλληλεγγύης στους δύο συντρόφους πραγματοποιήσαμε εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο τράπεζες στο Παγκράτι, στην Εθνική τράπεζα στη Φιλολάου και στη Eurobank στην Ευτυχίδου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

Μαύρη αλήθεια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License