Συγκέντρωση στην Πάτρα για τα "εργατικά ατυχήματα"

ΣΥγκέντρωση ενάντια στις δολοφονίες των αφεντικών.

post image

Σήμερα το πρωί στην λαϊκή αγορά στα Ζαρουχλέικα (κοντά στο μέρος όπου σκοτώθηκε ο εργάτης) αναρχικοί μοίρασαν προκυρήξεις στους κατοίκους της περιοχής, κόλλησαν αφίσες και κρέμασαν πανό.

Στις 12/1 σε έργα τις Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πατρών (ΔΕΥΑΠ) σκοτώθηκε ο 36χρονος Βλάσσης Μαρτζίνι. Περισσότερα...

Στις 9/1 στα έργα του Μετρό στην Αθήνα σκοτώθηκε ο 23χρονος Μίλο Ζότε. Περισσότερα...

Με αφορμή αυτά τα δύο "ατυχήματα" αλλά και τα άπειρα εργατικά ατυχήματα τους τελευταίους χρόνους έγινε η συγκέντρωση ώστε να μοιραστούν προκυρήξεις (στην περιοχή αλλά και στο κέντρο αργότερα), να κολληθούν αφίσες και να κρεμαστεί πανώ σε μια περιοχή όπου γενικά δεν γίνονται δράσεις.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License