Κι αλλος νεκρος δημοσιογραφος στην Κολομβια

Ενοπλοι παραστρατιωτικοι του AUC δολοφόνησαν δημοσιογράφο στην Κολομβία.

Ενας Κολομβιανός δημοσιογράφος δολοφονήθηκε την Παρασκευή, μπροστά στα μάτια συγγενών του από ένοπλους ακροδεξιούς, όπως ανέφεραν συνάδελφοι του και οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο Εφραιν Αλμπέρτο Βαρέλα, 54 ετών, ήταν ο τέταρτος δημοσιογράφος που σκοτώνεται φέτος στην Κολομβία. Ο Βαρέλα είχε δεχτεί απειλές από παραστρατιωτικές οργανώσεις που μάχονται τους αριστερούς αντάρτες. Δολοφονήθηκε σε έναν αγροτικό δρόμο της επαρχίας Αραούκα, 450 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μπογκοτά.

"Ταξίδευε με το αυτοκίνητο του με δύο συγγενείς του όταν κάποιοι άνδρες σταμάτησαν το αυτοκίνητο, τον έβγαλαν έξω και τον πυροβόλησαν πολλές φορές" είπε ένας συνάδελφος του από τον τοπικό ραδιοσταθμό "Μεριντιάντο 70" όπου εργαζόταν το θύμα.

Το 2001 δέκα Κολομβιανοί δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν από ενόπλους.

Πηγη: απε

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License