Ανταπόκριση από το Αντιρατσιστικό, μέρος 1ο

Ελπίζουμε ότι διαβάζετε αυτό εδώ από το περίπτερο του Ιντυ στο Φεστιβάλ

Η παρούσα ανταπόκριση γράφεται υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες: βρισκόμαστε στο περίπτερο του Ιντυμίντια στο 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ και λίγο παραπέρα έχει ξεκινήσει η συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο, όπου θέλουμε να πάμε. Αν δεν είμασταν εδώ να γράφουμε αυτό το κείμενο, μάλλον θα κάναμε βόλτα στα περίπτερα των μεταναστών, από οποιαδήποτε γωνιά της Γης μπορείτε να φανταστείτε: Μαρόκο, Ερυθραία, Σουδάν, Παλαιστίνη, ... Πρώτες εικόνες: - Στο περίπτερο της Ερυθραίας, ρωτήστε τι είναι το παράξενο αντικείμενο που μοιάζει με το παλιό φουρνάκι της γιαγιάς! Φουρνάκι είναι, με τον δικό τους τρόπο - Στο περίπτερο του Virus, ο χάρτης που "κοσμεί" την είσοδο είναι εξόχως διαφωτιστικός για το πώς μάθαμε να βλέπουμε τον κόσμο, ακόμα και στις απεικονίσεις του. - Υπάρχει "συλλεκτική" έκδοση του περιοδικού "Ανθη του Κακού", με μια εξαιρετική φωτό: Το πανό που κρατάει το αναρχικό μπλοκ (σε πλήρη αμφίεση) σε κάποια πορεία, λέει "Είμαστε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας". Βεβαίως! Το Αντιρατσιστικό είναι φέτος... τεράστιο! Περιγραφή των περιπτέρων σε επόμενη ανταπόκριση.

από πετρος 06/07/2002 7:44 μμ.


παιδια,αν μπορειτε πειτε μου που ειναι το παρκο ιλισιων.θελω να παω και δεν ξερω.σε λιγο,λεω να αναχωρησω ,και να ψαχνω στα χαμενα.αν μπορειτε πειτε μου εστω ποιο λεωφορειο να παρω (πιστευω ααπο ευαγγελισμο).Ειναι μηπως επι της Ουλωφ Παλμε,απεναντι απο Πανεπιστημιουπολη?

από εδώ 06/07/2002 9:04 μμ.


Από Ακαδημίας παίρνεις το 220 ή το 221. Το Πάρκο είναι ακριβώς απέναντι από τις εστίες της Πανεπιστημιούπολης, επί της Ούλωφ Πάλμε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License