ΡΩΣΙΑ:Τελευταία νέα από την απεργία πείνας στις φυλακές.

Τελευταία νέα από την απεργία πείνας στις φυλακές.

Οι κρατούμενοι των φυλακών της Πετρούπολης και του νομού του Λένινγκραντ έληξαν την απεργία τους και το πρωί της Πέμπτης έλαβαν το πρωινό τους, μεταδίδει το πρακτορείο “Interfax” ( www.interfax.ru ). Η διαμαρτυρία, στην οποία συμμετείχαν 5000 άτομα, πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατούμενους της 4ης φυλακής που βρίσκετε στο χωριό Φερνόσοβο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις αυθαιρεσίες της διευθύνσεις των φυλακών και την αστυνομική βαναυσότητα. Όπως υποστηρίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Fontanka ( www.fontanka.ru ) η απεργία έλιξε μετά από διαπραγματεύσεις των αρχών με τον φερόμενο ως οργανωτή της ενέργειας, κάποια προσωπικότητα του υπόκοσμου, τον Λέχα Ιρκούτσκι. Σύμφωνα με το πρακτορείο πριν από την απεργία και στις 16 φυλακές είχε διακινηθεί γράμμα του με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Κλέφτες. Από το πρωί της 24 Φεβρουαρίου όλοι οι φυλακισμένοι πρέπει να αρνηθούν να πάρουν το συσσίτιο. Φυλακισμένοι! Είστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξετε τα Μεγαλύτερα Αδέρφια και να μην μείνετε αμέτοχοι. Όλοι μας έχουμε στερηθεί την ελευθερία και όχι το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια! Στηρίξτε μας και αποδείξτε με την πράξη σας ότι αξίζετε κάτι. Όλα αυτά τα κάνουμε ενάντια στην αυθαιρεσία και την ασυδοσία των μπάσταρδων και των μπάτσων στην 4η φυλακή. Καλή λευτεριά σε όλους! Ο κλέφτης Λέχα Ιρκούτσκι»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License