ΚΑΒΑΛΑ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

-

Σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος και ο διευθυντής της αστυνομίας "επισκέφτηκαν" την Κατάληψη Βύρωνος 3. Στο τόπο βρισκόταν καταληψίες, ενώ το συνεργείο του Δήμου δεν εμφανίστηκε. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δήλωσε ότι ο δήμος θέλει το κτήριο και πρόκειται να το δημοπρατήσει. Μάλιστα είπε ότι οι καταληψίες πρόλαβαν τον Δήμο, καθώς επρόκειτο να ξεκινήσουν εργασίες!!! Ακόμα ένα υποκριτικό ψέμα καθώς το κτήριο έχει εγκαταλειφθεί και ξαφνικά το θυμήθηκαν μετά την πραγματοποίηση της κατάληψης. Ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε πως θα κινήσει τις γνωστές διαδικασίες (σύλληψη, αυτοφώρω, δικογραφία...). Μάλιστα δήλωσε προκλητικά "ποίοι νομίζετε ότι είστε: 20-25 άτομα". Είπε ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί σύγκρουση αλλά άμα χρειαστεί θα το πράξει. Τέλος ζήτήσαν την εκκένωση του κτηρίου και είπαν ότι ως Δευτέρα - Τρίτη θέλουν να τους ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε για να πράξουν ανάλογα... Οι καταληψίες δεν αποχώρησαν. Οι εργασίες κατασκευής του κτηρίου συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, ως την οριστική εγκατάσταση. - ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

από Ένας από Π.Α.Σ. 03/04/2004 12:14 πμ.


- ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ! - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! - ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

από ΜΑΥΡΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΧΟΣ 03/04/2004 5:49 μμ.


Καλή δύναμη στους συντρόφους που δραστηριοποιούνται ενωμένοι εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη παρόλο που οι ομάδες των μεγάλων πόλεων δεν δείχνουν πρόθυμες να κινούνται με τους ρυθμούς που απαιτούνται, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους τη στιγμή που χρειάζεται. Οσο μας ξεπερνάτε τόσο συμβάλλετε στο να κάνει ο χώρος ένα βήμα μπροστά. Εχουμε να μάθουμε από σας και τον αγώνα σας.

από nasosss 05/04/2004 11:49 πμ.


Επιτελους καποιοι συνανθρωποι μας αποφασισαν να κανουν κατι,να δωσουν ανασα σε ενα μπουρδελοκτιριο που οι "εκπροσωποι" του λαου εχουν παρατησει. Οποιοσ μπορει ας τους βοηθησει γιατι τετοιες προσπαθειες ειναι αναγκαιες σημερα οσο ποτε αλλοτε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License