Κι άλλος νεκρός μετανάστης από πυρά αστυνομικού

Αστυνομικός πυροβόλησε στο κεφάλι Αλβανό μετανάστη στην πλατεία Αμερικής

Γνωστοποιήθηκε η δολοφονία Αλβανού μετανάστη, που βρισκόταν νόμιμα στη χώρα, στην Πλατεία Αμερικής από "όργανο της τάξης" την Τετάρτη το βράδυ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Περισσότερες πληροφορίες δεν είχαν δημοσιοποιηθεί ακόμα. Αλλά μάλλον θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να τα μπαλώσουν για να μην πάρει έκταση το θέμα, που έρχεται να προστεθεί στα τελευταία κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας.

από Κώστας 22/11/2001 1:36 πμ.


Σύμφωνα με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, νεκρός είναι ο 20χρονος Αλβανός Πεπκάμ Χελνίκου και δράστης ο αστυφύλακας Γιώργος Ριζόπουλος. Η σφαίρα βρήκε τον νεαρό στο λαιμό. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

από Αρίστος 22/11/2001 6:52 μμ.


post image
Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) άσκησε ο εισαγγελέας κ.Ψαράκης, σε βάρος του αστυνομικού Ιωάννη Ριζόπουλου από το όπλο του οποίου έπεσε νεκρός χθες το βράδυ στην πλατεία Αμερικής ο 20χρονος Αλβανός υπήκοος Γκεντζιάν Σελνίκου.Στη φωτό ο 20χρονος νεκρός Αλβανός με άγνωστο παιδί, πιθανώς συγγενή του.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License