Πέντε μαθητές νεκροί στην Παλαιστίνη

Πέντε παιδιά σκοτώθηκαν στο Καν Γιουνίς από οβίδα ισραηλινού άρματος η οποία δεν είχε εκραγεί.

post image

Πέντε παλαιστίνιοι μαθητές, ηλικίας 7 έως 14 χρόνων, σκοτώθηκαν σήμερα ενώ πηγαιναν στο σχολείο τους, στη Λωρίδα της Γάζας, όταν ο ένας από αυτούς κλώτσησε μία οβίδα ισραηλινού άρματος μάχης που δεν είχε εκραγεί. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο προσφυγικό στρατόπεδο Χαν Γιούνις. Ο ισραηλινός κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν ασαφείς. Ο παλαιστίνιος υπουργός Παιδείας κατηγόρησε το Ισραήλ ότι "διέπραξε ένα έγκλημα" προμελετημένο. Η οβίδα είχε ριφθεί πριν από μερικές ημέρες από ισραηλινό άρμα μάχης χωρίς να εκραγεί. Βρισκόταν πάνω σε ένα δρόμο που διέσχιζε έναν αγρό και εκεί την βρήκαν οι άτυχοι μαθητές, ο ένας από τους οποίους την κλώτσησε, προκαλώντας τη μοιραία έκρηξη. Η οβίδα βρισκόταν στο σημείο εκείνο πάνω από δύο ημέρες.

Εικόνες:

από α 12/07/2003 9:34 μμ.


α

από ο απόπάνω σου! 12/07/2003 9:40 μμ.


Τι σκατά κάνεις; Bmp βάζεις; Σώσε το πρώτα ως .jpg και μετά δημοσίευσέ το. Τα .bmp είναι πολύ μεγαλύτερα. Πάντως δημοσιεύτηκε!

από α 12/07/2003 9:43 μμ.


post image
α

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License