Η Κολομβία ξεσηκώνεται ενάντια στις Συμφωνίες Ελεύθερου Εμπορίου (FTA). Γενική Απεργία!

Χιλιάδες εργάτες διαδήλωσαν στις μεγάλες πόλεις της Κολομβίας κατά τη διάρκεια της εθνικής απεργίας, που καλέστηκε από το CUT (Comando Unitario de Trabajadores)

post image

Χιλιάδες εργάτες διαδήλωσαν στις μεγάλες πόλεις της Κολομβίας κατά τη διάρκεια της εθνικής απεργίας, που καλέστηκε από το CUT (Comando Unitario de Trabajadores)

Στην Cartagena, 15.000 διαδηλωτές δέχθηκαν την επίθεση της αστυνομίας. Στην άλλη πλευρά της χώρας κοντά στα σύνορα με το Εκουαδόρ, στο Pasto, η αστυνομία επιτέθηκε σε χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι αντιστάθηκαν. Στις Bucaramandga, Cali, Popayán αλλά και σε πολλές άλλες χώρες οι εργάτες ξεκίνησαν 24ωρη απεργία και άφησαν τα πόστα τους για να βγουν στους δρόμους. Περισσότεροι από 7 εκατομμύρια μαθητές δεν πήγαν στο σχολείο όταν 300.000 καθηγητές ενώθηκαν με τους υπόλοιπους απεργούς.

Το κοινό κάλεσμα έλεγε: «Όχι στις FTA- όχι στην FTAA»

Πηγή : www.indymedia.org

Φωτογραφίες: εδώ

Εικόνες:

από Aisxylos 24/05/2004 4:30 μμ.


...oi exegermenoi twn polewn exoyn epafh me toys antartes toy laikoy metvpoy?

από Grnik 24/05/2004 7:25 μμ.


δεν υπάρχει. Δυστυχώς οι αντάρτες έχουν μετατραπεί σε κοινούς εγκληματίες χωρίς σκοπό και στόχους. Η αριστεροί της Κολομβίας έχουν παντελώς αποξενωθεί απο τον ένοπλο αγώνα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License