Ξεκίνησε την λειτουργία του το ιντυμίντια Βουλγαρίας

http://bulgaria.indymedia.org

Ξεκίνησε την λειτουργία του το ιντυμίντια Βουλγαρίας http://bulgaria.indymedia.org Οι πρώτες ειδήσεις που δημοσιεύονται είναι οι διαμαρτυρίες αγροτών ενάντια στα μεταλλαγμένα Στις 8/6/04. Οι σύντροφοι από την Σόφια παρακαλούν να μπει το λίνκ τους και στα ελληνικά ίντυ.

από enemy 10/06/2004 11:25 πμ.


και στα δικά μας

από Σπύρος Μ. 10/06/2004 12:12 μμ.


αυτόματα, σε περιοδικά διαστήματα, οπότε θα μπει και το βουλγάρικο. Αν ξέρεις την γλώσσα κάνε καμιά μεταφρασούλα.

από αδέσποτος 10/06/2004 2:08 μμ.


το δεύτερο link από πάνω αριστερά το γυρνάει στα αγγλικά. Επίσης κάτι ενδιαφέρον που έχει και που ίσως θα μπορούσε να υλοποιηθεί και για τα ελληνικά indy είναι η δυνατότητα να αλλάξεις theme στο site.

από Clopy από Imc Editorial 10/06/2004 7:54 μμ.


ελπίζω/ουμε/ετε οτι θα αλλάξει. Το ιντυ αθήνας θα μεταβεί στον καινούριο, συλλογικό κώδικα των ιντυμίντια που σιγά σιγά υιοθετείται και από άλλα indymedia. Ο κώδικας αυτός, έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πολλά themes και να μπορεί να δεχθεί και άλλα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License