ΚΟΛΟΜΒΙΑ: δεκάδες νεκροί σε μάχες FARC-παραστρατιωτικών

Αυτό αναφέρει το ΑΠΕ, άρα ας το φιλτράρουμε σχετικώς.

ΑΠΕ Κολομβία: "δεκάδες" οι νεκροί σε μάχες ανάμεσα σε αντάρτικες και παραστρατιωτικές ομάδες τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις αρχές. 13/07/2004-0335 Κολομβία Μπογκοτά ΑΠΕ-Γερμ.Πρακτ. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε σφοδρές μάχες ανάμεσα σε αριστερούς αντάρτες και τους δεξιούς παραστρατιωτικούς τους αντιπάλους, καθώς και σε μάχες ανάμεσα σε δύο αντίπαλες παραστρατιωτικές ομάδες, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι τη Δευτέρα. Αξιωματούχοι στην Αντιόκια, στην βορειοδυτική Κολομβία, απέδωσαν τους 10 θανάτους από την Παρασκευή στην σύγκρουση ανάμεσα στην αριστερή οργάνωση Επαναστατικές Ενοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) και την δεξιά οργάνωση Ενωμένες Δυνάμεις Αυτοάμυνας της Κολομβίας (AUC). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επτά αγρότες σκοτώθηκαν από φερόμενους ως μέλη των FARC στην πόλη Σαν Κάρλος. Σε μια κοντινή πόλη, το Σαν Φρανσίσκο, ένας οδηγός λεωφορείου και ο βοηθός του σκοτώθηκαν από αγνώστους, που οι αρχές πιστεύουν επίσης ότι ήταν μέλη των FARC. Κατά τον Συνταγματάρχη Νταγκομπέρτο Γκαρσία, μια ομάδα ενόπλων των FARC μπήκε στην πόλη Κοκόρνα και ανάγκασε 400 αγρότες να την εγκαταλείψουν. Στην πόλη Κασανάρε, στη βορειοανατολική Κολομβία, δύο διαφορετικές ομάδες της παραστρατιωτικής οργάνωσης AUC ενεπλάκησαν σε σύγκρουση για τον έλεγχο καλλιεργειών ναρκωτικών. Στις μάχες γύρω και μέσα στην πόλη σκοτώθηκαν 15 παραστρατιωτικοί και τραυματίσθηκαν άλλοι 13, ενώ περίπου 400 αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη Μοντερέι λόγω του ξεσπάσματος της βίας, σύμφωνα με τις αρχές. .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License