Αγωγή κατά Σαρόν από Παλαιστίνιους στο Βέλγιο

Αγωγή κατά Σαρόν από Παλαιστίνιους στο Βέλγιο

Αγωγή κατά Σαρόν από Παλαιστίνιους στο Βέλγιο Έξι Παλαιστίνιοι κατέθεσαν αγωγή στο Βέλγιο σε βάρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν για εγκλήματα πολέμου και για γενοκτονία, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Βelga. Στην ίδια αγωγή απαγγέλλονται κατηγορίες και κατά του προκατόχου του Σαρόν Εχούντ Μπαράκ για τα ίδια εγκλήματα, δήλωσε ο Παλαιστίνιος που εκπροσωπεί του έξι συμπατριώτες του. Επίσης το πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι 30 Ισραηλινοί που έχουν πέσει θύματα παλαιστινιακών επιθέσεων, σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση εντός των προσεχών εβδομάδων εναντίον του Παλαιστινίου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ και τριών ακόμα Παλαιστινίων ηγετών. Από το 1993 η βελγική νομοθεσία επιτρέπει στο δικονομικό σύστημα της χώρας να παραπέμπει στη δικαιοσύνη περιπτώσεις εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ανεξάρτητα από το πού διαπράχθηκαν τα εγκλήματα αυτά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License