Ινδία-Πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα

Ινδία-Πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα

από ΑΠΕ Νέο Δελχί, Ινδία 02/08/2004 11:00 Ινδία-Πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα Οκτώ εργάτες σκοτώθηκαν και 20 τραυματίσθηκαν σοβαρά όταν κατέρρευσε κτήριο υπό κατασκευή, στο χωριό Νιμεντάα, κοντά στην πόλη Τζαϊπούρ, στη βορειοδυτική Ινδία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Η κατάρρευση του κτηρίου προκλήθηκε ύστερα από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις και είχε ως συνέπεια να παγιδευθούν στα ερείπια σχεδόν 50 άνθρωποι. Οι εργάτες εργάζονταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου όταν κατέρρευσε η οροφή και τους καταπλάκωσε, όπως μεταδίδει η τηλεόραση του Νέου Δελχί. Το δυστύχημα αποδίδεται από την αστυνομία στην κακή κατασκευή της οικοδομής, καθώς πιθανολογείται πως ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε φτηνά υλικά για να μειώσει το κόστος. Οι υπεύθυνοι του εργοταξίου θα διωχθούν για εγκληματική ενέργεια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License