Φωτογραφίες από την πορεία ενάντια στα "λευκά" κελιά - 19 Οκτώβρη

.

post image

...

Εικόνες:

από foto@ction 19/10/2004 11:18 μμ.


post image
.

Εικόνες:

...

από foto@ction 19/10/2004 11:24 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από foto@ction 19/10/2004 11:27 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από ανώνυμος πρεζάκιας 20/10/2004 2:12 πμ.


Μετά την πορεία έγιναν κάποιες συμπλοκές στα εξάρχεια με φλεγόμενους κάδους, λίγες πέτρες και πολλά δακρυγόνα. Τα ΜΑΤ χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα έναν νεαρό (πιθανότατα τοξικομανή) που τόλμησε να είναι καθισμένος στον π(ρ)εζόδρομο της Τσαμαδού, την ώρα που έκαναν το ντού τους. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου χαροπαλεύει.

από ξενέρωτος 20/10/2004 4:06 πμ.


Ο, τι μ* θέλει γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Από που κι ως που ο άνθρωπος που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ είναι "πιθανότατα" πρεζάκι; Επειδή χτυπήθηκε στα Εξάρχεια, στην Τσαμαδού; Όποιος βρίσκεται ή περνάει από την Τσαμαδού είναι πρεζάκιας; Τον ξέρεις και τα γράφεις αυτά; Δεύτερο, και σημαντικότερο: αν και πράγματι έχει χτυπηθεί άσχημα στο κεφάλι αυτή τη στιγμή είναι εκτός κινδύνου. Είναι στο γενικό κρατικό φρουρούμενος από αστυνομικούς -δηλαδή θεωρείται συλληφθέντας. Το πρωί θα γίνει γνωστό αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα και ποιες θα είναι αυτές, αν θα περάσει αυτόφωρο ή θα δικαστεί αργότερα λόγω του τραυματισμού του.

από ανώνυμος πρεζάκιας 20/10/2004 12:16 μμ.


Απλά στα αυτιά μου έφτασε μέσα από σπασμένο τηλέφωνο. Και όταν γύρισα είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα οπότε έγραψα ότι άκουσα. Δεν το ξέρω το παιδί

απο σκαι Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί νεαρός, ο οποίος χθες βράδυ συμμετείχε σε επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων. Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη της πορείας μελών αντιεξουσιαστικων ομάδων στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα 30 νεαρών έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ εναντίον αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμενων που έσπευσαν στην περιοχή. Ο συλληφθείς τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη.

από SPYROS 05/11/2004 8:49 μμ.


ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License