φωτογραφίες από τη χθεσινή αντιφασιστική-αντιρατστική πορεία στο Νέο Κόσμο

Δεν χρειάζεται ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό όπως αυτό της επίθεσης σε σύριο μετανάστη στο Ν. Κόσμο για να κάνουμε τοπικές πορείες σαν τη χθεσινή. Οι εκδηλώσεις ρατσιστικών φαινομένων βίαιων και μη, είναι καθημερινές παντού στην πόλη. Γιαυτό χωρίς κατανάγκην να υπάρχει πάντα μια πολυ συγκεκριμένη αφορμή, αλλά εξαιτίας αυτής της διάχυτης κοινωνικής κατάστασης και με βάση τις δυνατότητές μας είναι χρήσιμο και εφικτό να επιχειρήσουμε και άλλες τέτοιες πορείες περνώντας κατά σειρά (κάθε 15 ή κάθε μήνα) από όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, ιδιαίτερα αυτές που κατοικούνται σε μεγάλο ποσοστό από μετανάστες.

post image

.

Εικόνες:

από δδ 06/12/2004 7:23 μμ.


Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο σύντροφος-σκύλος/α ήταν πάλι μαζί σας και σας έδινε κουράγιο

από *.* 07/12/2004 2:33 πμ.


Ναι, δεν χρειάζεται και πολλά. Αλλά τελικά τί χρειάζεται και δεν...?

από ΓΙΟΥΠΙΙΙ 07/12/2004 3:24 πμ.


χρειάζεται να διατηρήσουμε τη συνέλευση του αυτόνομου για να ορίζει τα διαδικαστικά. Αυτή η πορεία είχε δυό μοιράσματα στη λαϊκή του ν.κόσμου και δύο αφισοκολλήσεις. Αν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτή τη διαθεσιμότητα, θα ήταν υπέροχο να πηγαίνουμε τακτικά σε γειτονιές. Το να γίνεται αντιφα πορεία τακτικά (κάθε 3 ή 4 βδομάδες), θα μας ωθήσει να εμπλουτίσουμε την παρέμβαση μας ώστε να γίνεται περισσότερο ξεκάθαρη στα μηνυματα της (τόσο προς τους ελληνόφωνους όσο και προς τους αλλόγλωσσους). Πολλές ιδέες σίγουρα θα υπάρχουν για το πως, και θα είναι μια όμορφη διαδικασία. Το ζήτημα είναι να μιλάμε και να πορευόμαστε ενωμένοι.

από ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ 07/12/2004 6 μμ.


ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΩΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΘΑΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ:-ΠΑΜΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ? -ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΠΑΜΑΙ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!!

από GIOUPIIIIIIII 07/12/2004 6:02 μμ.


Otan to kentriko mas sinthima einai "ston kosmo ton afentikon eimaste oloi ksenoi", o diaxorismos ellines-ksenoi den einai dokimos. To ellinofonoi-alloglossoi mporei na min einai episis dokimo, an kai nomizo oti i glossa einai vasiko stoixeio prosdiorismou.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License