Κολομβία:Αιματηρές συγκρούσεις ανταρτών-στρατού

από την ερτ

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και στρατιωτών σημειώθηκαν την Τετάρτη, στην Κολομβία. Τουλάχιστον 23 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Οκτώ πεζοναύτες σκοτώθηκαν από τα πυρά μελών της μεγαλύτερης αντάρτικης ομάδας της χώρας, των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC), σε ενέδρα με στόχο φορτηγό του στρατού στην επαρχία Πουτουμάγιο της νότιας Κολομβίας, μετέδωσε το DPA επικαλούμενο πληροφορίες του Ράδιο Καρακόλ. Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι "οι νεκροί πεζοναύτες είναι δέκα". Στην βόρεια επαρχία Νόρτε δε Σανταντέρ, οι χωριστές μάχες μεταξύ των ανδρών του στρατού και μελών των FARC, καθώς και του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN) είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 10 αντάρτες και 3 στρατιώτες. Η Κολομβία σπαράσσεται από έναν εμφύλιο ο οποίος διαρκεί πάνω από 4 δεκαετίες.

..

από R((i)) 24/03/2005 4:46 μμ.


ΑΠΕ Κολομβία. Σκληρές συγκρούσεις ανταρτών-στρατού με 23 νεκρούς την Τετάρτη. Ημερομηνία - Ώρα : 24/03/2005-0353 ( Eπείγον ) Κολομβία Μπογκοτά ΑΠΕ-Γερμ.Πρακτ.-Ρόιτερς. Οι σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αριστερών ανταρτών και ανδρών του στρατού κόστισαν τουλάχιστον 23 νεκρούς στην Κολομβία την Τετάρτη. Οκτώ πεζοναύτες σκοτώθηκαν από τα πυρά μελών της μεγαλύτερης αντάρτικης ομάδας της χώρας, των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC), σε ενέδρα με στόχο φορτηγό του στρατού στην επαρχία Πουτουμάγιο της νότιας Κολομβίας, μετέδωσε το DPA επικαλούμενο πληροφορίες του Ράδιο Καρακόλ. Εκπρόσωπος του στρατού ωστόσο δήλωσε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ότι οι νεκροί πεζοναύτες είναι δέκα. Στην βόρεια επαρχία Νόρτε δε Σανταντέρ, παράλληλα, οι χωριστές μάχες μεταξύ των ανδρών του στρατού και μελών των FARC καθώς και του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN) είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 10 αντάρτες και 3 στρατιώτες, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού του στρατού. Η Κολομβία σπαράσσεται από έναν εμφύλιο ο οποίος διαρκεί πάνω από 4 δεκαετίες. Οι αντάρτες ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι ξαναρχίζουν κανονικές επιχειρήσεις μετά από μια περίοδο μείωσης της δράσης τους σε μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση για την ανταλλαγή ομήρων και αιχμαλώτων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License